Autor: Informer/K.Ć.

19.02.2024.

17:50

Foto: YouTube printscreen

Džet set

Ova voditeljka je bila mesec dana u braku sa bratom poznate pevačice, a onda su završili na sudu

Pevačica Zorica Brunclik ima tri mlađa brata, ali jednom je jednog od njih rešila da oženi i to tadašnjom najpopularnijom voditeljkom.

Zorica je došla na ideju da se Aneta i Boža venčaju, jer je oboma bilo već vreme za stvaranje porodice.

- Sami ste, a opasno vam se upalilo crveno svetlo na semaforu. Uzmite se, probajte, pa ako ne valja, razvedite se. Ljubav? Kakva ljubav? Pa i mi smo se tek kasnije zavoleli. Je l' tako, Miroljube? - rekla im je tada pevačica iako se njih dvoje nikada nisu ni zabavljali, prenosi "Hello".

Boža i Aneta su odlučili da poslušaju savet Zorice Brunclik. Njih dvoje bi ponekad zajedno šetali Zlatu, ćerku Zorice i Kemiša, a njihova veza je prerasla u prijateljski odnos. Priča je dobila novi zaplet kada je Aneta načula da je jedna njena lepa koleginica bacila oko na Bažu i tada je pomislila: "Ako je njoj dobar, što ne bi i meni", tvrde pomenuti mediji.

Informer

 

Kako se pisalo, brak je sklopljen, ali poljubac mladenaca nije bio. Oni su jedno drugom čestitali "bacanjem koske". Na medeni mesec nisu otišli, a Aneta je o svom bračnom životu jednom prilikom i javno govorila:

− Mnogo mi je bio fin muž. Veoma pažljiv. Uopšte me nije uznemiravao. Uveče bi kleknuo pored kreveta, poljubio mi ruku i otišao u drugu sobu da spava.

Mesec dana kasnije su se razveli, a voditeljka je završila na sudu jer ju je porodica bivšeg supruga tužila zbog kleveta na njegov račun.