20.02.2024.

11:40

Foto: Printscreen Instagram

Džet set

"Razočarala sam se u kolege" Kaća Živković otkrila: "Mnogi nisu smeli javno da me podrže, slali su mi sms poruke"

Mnoge javne ličnosti trude se da budu diplomate i ne izjašnjavaju se o bilo čemu što može da dovede u pitanje njihov kredibilitet, ali ne i Katarina Živković koja se često nalazi na meti kritika zbog stavova o kojima ne želi da ćuti.

Uprkos podeli javnosti, ona nikada nije odustala od uticaja koji može da pruži kao poznata pevačica, međutim priznaje da se u tim situacijama u mnoge razočarala.

Informer

 

- Mnogo puta sam se razočarala, jer sam ispala avangarda u milion situacija gde sam odbranila svoju branšu, borila se za pravdu i slabije. I onda sam dobijala podršku u vidu SMS poruke od strane kolega i drugih javnih ličnosti gde sam ja očekivala u najmanju ruku komentar koji će svi videti. Oni su mi govorili kako ne smeju javno da komentarišu, da će dobiti zabranu na nekoj televiziji ili neće ih pozvati u neku emisiju, ali mene da podrže da niko ne zna meni ne znači - priznala je pevačica koju su pogađali komentari na koje je nailazila, ali nije dozvolila da je slome:

- Ja sam dobijala zabrane, čitala komentare i kritike o sebi za koje mi nije bilo svejedno. Javne ličnosti ne žele da se upuštaju u neke stvari zato što se boje, žele da budu svuda i neće da se zameraju. Nije moje da osuđujem, razumem, ali nije moje da budem kao oni, pa eto trpeću i posledice jer ne smatram da radim bilo šta loše - ispričala je za Grand.

Kaća je u istoj emisiji otkrila kako se celog života borila sama za svoj uspeh.

- Meni niko u životu ništa nije dao, poklonio, za sve sam se izborila sama uz pomoć svojih roditelja i njihove ljubavi. Nenormalno je da ne volite mesto odakle ste došli, ali prvenstveno volim svoju porodicu i onaj osećaj da nikome ništa ne dugujem i da su mi savest i obraz čisti i da ne postoji prepreka koja može da me zaustavi.