20.02.2024.

20:42

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Sin Slobe i Jelene pravi Srbin! Mladenci zaigrali prvi ples, u naručju drže Damjana sa šajkačom na glavi: Na slavlju pola estrade (FOTO)

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena večeras su organizovali veselje, kako povodom prvog rođendana sina, tako i povodom njihovog venčanja, koje su prethodno obavili u malom krugu ljudi.

Informer

 

Neposredno pre nego što su se pridružili zvanicama u sali, poznati dvojac pozirao je okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer, a nisu propustili priliku da izraze zadovoljstvo što će u društvu prijatelja i porodice krunisati dugogodišnju ljubav, te prvu napunjenu godinu malenog naslednika.

Informer

 

Interesantno je da je pesmu za prvi ples izveo upravo Sloba, a u pitanju je bila numera Marinka Rokvića, "Tri u jednoj", dok je po ulasku u salu ogromnu pažnju privukao Damjan, koji je na glavi nosio šajkaču.

Gala slavlju prisustvuje ogroman broj javnih ličnosti, a neki od njih su Baja Mali Knindža, Zlata Petrović, Dejan Petrović, Milena Čeranić, Radiša Trajković Đani i drugi.