21.02.2024.

11:27

Foto: Foto: Shutterstock, Beta

Džet set

"Spadam u one koji žive s tugom": Severina se oglasila nakon 28 dana borbe za sina i izmenjene presude

Severina Vučković uspela je odluku Višeg suda u Zagrebu da preinači i da starateljstvo nad sinom, koje je prvobitno pripalo ocu Milanu Popoviću, promeni u podeljeno te će sada polovinu vremena dečak provoditi s njom, a ostatak sa tatom. 

Informer

Pevačicina borba trajala je 28 dana ovoga puta, a ona se sada ogalsila i zahvalila se svima koji su je u tome podržali:

- Ja sam kao vi. Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i protekle četiri nedelje (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na neverovatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Svako ko je osetio tugu, zna kako izgleda život s tugom. Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jest podrška! Svakom čoveku kojem je naneta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država - svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali pre svega jednaki u srcima.

- Sutra izlazi kampanja na koju sam izuzetno ponosna i koju sam snimala pre dve nedelje, kad mi je baš bilo teško. Ali znala sam da moram. Reč je o kampanji posvećenoj osobama na koje se ne gleda kao na "normalne", na "bolesnike u društvu", koji su teško prihvaćeni i od svoje okoline, a isti su kao i mi. A jedini "bolesnici našeg društva" su oni koji "drugačije" javno prokazuju, koji bi im oduzimali prava, jednakost…- napisala je pevačica. 

Informer

Podsetimo, Vrhovni sud u Zagrebu oduzeo je Severini Vučković starateljstvo nad sinom Aleksandrom i dodelio ga ocu Milanu Popoviću. Zbog ovoga je pevačica momentalno započela kampanju kojom je na sve načine pokušala da vrati starateljstvo nad sinom u čemu su joj se pridružile brojne javne ličnosti, a iz Srbije to su bile pevačice Ana Bekluta, Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Luna Đogani i mnoge druge.