22.02.2024.

21:16

Foto: Prntscreen

Džet set

"Imala sam jedan cilj, u tome sam uspela"! Silvija Jung otkrila kako je odlučila da se prijavi za takmičenje "Nikad nije kasno"!

Pevačica je prvo istakla da je njen otac mnogo lepo pevao, a da je jedan od razloga njenog prijavljivanja upravo bio da bi njeni unuci mogli da pogledaju jednog dana kako je ona pevala.

Informer

 

-To su me često pitali. Kad su me to pitali prijatelji, komšije, ja im kažem da je moj otac mnogo lepo pevao, možda lepše od mene. Vi to možete da mi verujete i ne morate, ja prosto nemam čime da to dokažem. Ali sada, zahvaljujući ovoj savremenoj tehnologiji i snimcima na Jutjubu, moji unuci će moći da kažu „Ovako je pevala moja baka“. To je bio moj motiv za prijavljivanje u emisiju „Nikad nije kasno“ – rekla je ona.

Informer

 

Silvija je govorila da se i dalje druži sa ostalim učesnicima „Nikad nije kasno“ koje je upoznala na takmičenju, ali zbog njenog života u Nemačkoj nema priliku često da se viđaju. 

- Ima njih nekoliko sa kojima se redovno čujem, zaista volim sa kolegama da ostanem u kontaktu je to takmičenje nikada nije bilo takmičenje jer smo mi zreli ljudi koji to gledali kao druženje i kao neki iskorak u karijeri. Znate da sam i najavljivala duet sa jednim od učecnika, ali vam neću otkriti o kome je reč već će te biti jako iznenađeni, verujte mi - istakla je pevačica.