23.02.2024.

20:27

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ana Rajković tvrdila da nije trudna! Slala poruke da je vest o drugom stanju laž, a onda sve objavila na mrežama zbog pratilaca

Žena Predraga Rajkovića, golmana srpske reprezentacije, tokom Svetskog prvenstva u Kataru bila je glavna tema zbog navodne afere sa fudbalerom. Informer je prvi pisao da je trudna, kada je i slagala za lepe vesti i poslala nam demanti.

Interesantno je da Ana uvek tvrdi da ne laže, a demanti je u potpunosti u suprotnosti sa onim što je sada podelila na društvenim mrežama.

Naime, Rajkovićka je na naše pitanje da li je informacija da je trudna istinita odgovorila:

Informer

 

- Zaista nisam neko ko krije lepe vesti, niti smo neko ko krije da želi proširenje porodice, ali ne znam odakle ti ideja za tako nešto sada - napisala je ona.

Informer

 

Golmanova supruga je sada na sva zvona objavila da je trudna i da sa suprugom Predragom čeka ćerku, što su otkrili njihovu sinovi u popularnom "genderreveal-u", otkrivanju pola.

Ona je, izgleda, lepe vesti ipak odlučila da ne krije zarad dobijanja novih pratilaca. Rajkovićka, ako je suditi po ovoj situaciji, istinu govori samo za društvene mreže i televizijske kamere.

Možda će Ana sada da se pravda time da nije znala za trudnoću u trenutku kada smo joj postavili pitanje, što je bilo pre devet dana. Međutim, s obzirom na to da je objavila pol bebe, Rajkovićka je u drugom stanju najmanje 10 nedelja, te nije moguće da nije imala ta saznanja.