24.02.2024.

11:19

Foto: Foto: Marko Đoković

Džet set

"Potrebno je još mulja da izađe i posle bistra voda": Lea Kiš ponovo udarila na mlađe koleginice

Voditeljka Lea Kiš čvrsto stoji iza svojih stavova i neretko javno iznese svoje mišljenje o mlađim koleginicama za koje smatra da su na lak način došle do posla na televiziji.

Informer

 

Lea je još jednom progovorila na ovu temu, te rekla da više nema pravila ko sme da se pojavi na televiziji:

- Ne pogađa me i ne ugrožava, ali imam mišljenje o svemu tome posle toliko godina iskustva. Naša profesija nije zaslužila da se ovako nisko spusti. Ranije su novinari morali da budu školovani. Mnogi od nas su završili i magistrature, doktorate, i bavimo radom sa studentima. Na televiziji više nema pravila ko i zbog čega može da se pojavi - govori voditeljka, ali ipak veruje da dolaze bolji dani za medijsku sliku našeg društva:

Informer

 

- Mislim da je to jedna prolazna faza i da će stvari doći na svoje mesto. Potrebno je još malo mulja da izađe, a posle toga bistra voda i svi koji imaju prave vrednosti će doći na svoje mesto. Ne može ovako doveka. Samo rad, kvalitet, upornost i odgovornost mogu da donesu rezultat i ništa drugo - rekla je Lea za "Grand".

Podsetimo, Lea Kiš je nedavno rekla da bivše rijaliti učesnice koje su postale voditeljke, ne može da smatra koleginicama:

- Izgubio se kriterijum u našem poslu. One su postojale i ranije, pa su dobijale na kašičicu tu pažnju. Znalo se šta se može, a šta ne može. Nemojte mi reći da neko može da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni "zdravo koleginice"jer je dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu bilo je da je spavala sa deset muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja.