24.02.2024.

17:31

Foto: Informer

Džet set

Maja Marinković priznala ko joj je idol! Aneli joj poručila da nikada neće biti Tamara Đurić, ova šokirala odgovorom

U rijaliti programu "Elita 7" mesecima unazad vode rat Aneli Ahmić i Maja Marinković, a sinoć je došlo do eskalacije sukoba, kada je Bosanka optužila srpsku rijaliti učesnicu da oponaša Tamaru Đurić.

Informer

 

- Pozdrav za Tamaru, ovo pored mene je lažna Tamara Đurić. Tamara je žena, majka, kraljica. Žena ima svoga muža i sve ostalo svoje. Majo, ti si lažna Tamara. Nikada nećeš imati gu*u kao ona. Tvoji gu*ovi su se spustili na gležnjeve. Shvati da ne možeš da budeš ona - rekla je Aneli, a Maja, na zaprepašćenje prisutnih, odbrusila:

- Mogu!

Informer

 

Podsetimo, Tamara Đurić prvi put je ekskluzivno za Informer govorila o vađenju silikonskih implantana, potencijalnom pomirenju sa bivšim suprugom, međutim, veliku je pažnju privukao njen odgovor na pitanje da li, poput stotina komentara na društvenim mrežama, smatra da je Maja Marinković oponaša, što kada je fizički izgled u pitanju, tako i ponašanje.

Imam mnoge kopije, ali mi ne smetaju. Žene ne kriju ambiciju da budu moji klonovi, ali je sve to bez onoga što ja godinama nosim za sobom, a to ne može da se klonira. Volela bih da ne kopiraju samo moj stil i figuru, nego i karakter, ponašanje, stav i veliko srce - rekla je Tamara za Informer.