25.02.2024.

17:28

Foto: Foto: Printscreen Instagram/andreabulgaria, Milos Miletić

Džet set

Oglasila se Karleuša za Informer nakon Andreinih prozivki: Bugarka izgorela od ljubomore, JK je ponizila kako samo ona ume

Jelena Karluša održala je koncert u Sofiji, a tom prilikom razgovarala je sa nekoliko vodećih komšijskih medija. Srpska muzička zvezda dočekana je kao kraljica balkanske muzike, međutim, nisu svi oduševljeni Jeleninim probijanjem na bugarsko tržište.

Pevačica Andrea ostrvila se na JK zbog njenih ranijih komentara, a u svom obraćanju putem društvene mreže Instagram navela je da je Karleuša došla, pokupila novac i otišla, ne obazirući se na sve loše što je govorila.

Ovim povodom konktaktirali smo pop divu, koja nije bila raspoložena za razgovor na ovu temu.

- Ne bih pridavala značaj nepoznatim likovima i davala im prostor u medijima - bila je kratka JK za Informer.

Podsetimo, Teodora Rumenova Andrejeva, poznatija kao Andrea, poručila je da smatra da bugarski narod rasprodatim koncertom Jelene Karleuše u njihovoj zemlji ne ceni dovoljno sebe.

- Svaka čast ovoj ženi! Došla je, skupila pare Bugarima koje je tako žučno vredjala. Čuli smo pesme, koje ne zna niko čak i u Srbiji. Jedinu pesmu koju je otpevala, a da smo je znali, jeste Azisova, koji je bugarski izvođač. Pokupila je svoju svitu, koju smo isto mi platili i otišla. Bravo. Za bolje i nismo! Nije kriv onaj koji gibanicu jede, nego onaj koji je daje. Ovo nije "hejt", vec osećaj za nacionalno samopostovanje. 

Tagovi:
Jelena Karleuša andrea