Autor: Informer/K.Ć.

26.02.2024.

08:41

Foto: Instagram

Džet set

Zvali su je šeficom podzemlja: Folkerka morala da se skloni sa javne scene, pretili joj smrću

Leli je pokojni Šaban Šaulić napisao dva teksta, "Čarobnjakov sin" i "Tomo, majstore", koji se i dan-danas pevaju.

Iako joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, pevačica je naglo prekinula svoj estradni put. Naime, sudbina joj je priredila mnogo prepreka u životu, a jedna od većih je bila udaja za biznismena Srđana Adžemovića.

Lelin i Srđanov brak je bio veoma turbulentan, pevačica je neretko strepela za sopstveni život, jer je biznismen vrlo često bio na meti kriminalaca. No, njihov brak nije bio dugog veka, ali se Adžemović ponovo upustio u bračne vode, oženivši bivšu članicu grupe "Models" Nevenu Stamenković, ali ni ova romansa nije dugo trajala. 

Nakon svega, pevačica Lela Andrić nikada nije krila da je imala prijatelje iz "podzemlja", a nekima je čak i kumovala.

- Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem - otkrila je pevačice pre nekoliko godina.

Ona je otkrila da je, u stvari, njen suprug bio taj koga su tražili, te da je živela sve vreme u grču i strahu, jer je ljudima iz njene okoline život visio o koncu.

- Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života - zaključila je pevačica.

Iako Lela nije više prisutna na estradi, njeni fanovi je i danas prate i priželjkuju njen veliki povratak na estradnu scenu.