27.02.2024.

19:40

Foto: Foto: Printscreen/RTS, Aleksandar Jovanović Cile, Tanja Andrić, Instagram

Džet set

Sudar titana! Konstrakta u klinču sa Breskvicom i Zorjom: Srbija bira predstavnika na "Evroviziji", fanovi se "poklaše" oko njih tri

Prvo polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju" održava se večeras od 21 čas. U konkurenciji je 14 pesama, od kojih će petočlani stručni žiri i publika njih osam poslati u finale.

Na scenu Javnog servisa se vraća Konstrakta i to pesmom "Novo bolje", a pored nje najiščekivaniji su nastupi Anđele Ignjatović Breskvice i Zorje Pajić.

Društvene mreže uveliko gore, a fanovi gorepomenutih pevačica danima vode rat oko svojih miljenica i kompozicija koje će izvesti pred višemilionskim auditorijumom.

Informer

 

Prva grupa polufinalista publici će se predstaviti sledećim redosledom: Marko Mandić, Mira, Bojana i David, Lena Kovačević, Saša Baša i Virtual Ritual, Martina Vrbos, Filari, Breskvica, Hristina, Ivana Vladović, Čai, Zorja, Kavala i Keni nije mrtav.  

Informer

 

U ulozi domaćina ove godine naći će se Slaven Došlo, a na pozornici će mu se pridružiti zaštitno lice RTS-a, Dragana Kosjerina. 

Na portalu Informer.rs pratite iz minuta u minut sva dešavanja na sceni, ali i iza nje.