28.02.2024.

07:31

Foto: Goran Popovski

Džet set

"Osuđivali su me kada bi promenila žanr" Sanja Vučić odgovorila hejterima na prozivke da menja stilove: "Ne obazirem se na kritike"

Sanja važi za pevačicu izuzetnih vokalnih sposobnosti, koja "pliva" u svim žanrovima. Glasom redovno oduševljava publiku, ali ima i onih koji joj zameraju čestu promenu stila i nedoslednost.

Vučićeva je sada otkrila da li je teško odupreti se uticajima drugih, te pisati pesme onako kako autor zaista želi.

Informer

 

- Ja sam namenski sebi pisala i kada sam sarađivala sa ljudima sa kojima sam radila na albumu "Remek delo", uglavnom sam gledala da gađam svoj senzibilitet i da gađam ono što se prevashodno meni sviđa. Htela sam da obgrlim sve te komercijalne žanrove sa kojima sam imala prilike da se susrećem i da prikažem ljudima da sam sposobna da to uradim. Naravno, trudila sam se i kalkulisala da to zapravo bude nešto što može da bude prijemčivo komercijalnom duhu i nešto što može da bude prosperitetno. Ali sam vodila računa da se pre svega meni sviđa to što radim i da stojim iza toga što radim.

Sanja ne krije da su je često kritikovali i osuđivali kada bi prešla iz jednog u drugi žanr.

Informer

 

- Dosta puta se desilo da sam, nakon što sam prešla iz jednog "tabora" u drugi, nailazila na kritike i osud, s tim da se ja stvarno ne odričem nijednog žanra u kom sam ikada imala prilike da se oprobam i koji sam vežbala. Za svaki žanr koji mogu da otpevam, vrlo sam sela i vežbala to i trudila se da stilski pogodim i ukrase i trilere i vibrata, prosto način pevanja - rekla je ona i dodala:

- Tako da, apsolutno se ne obazirem na te kritike i uglavnom samo gledam da budem svoja i da pratim svoj neki put, a da ujedno, naravno, budem i biznismenka.