28.02.2024.

21:39

Foto: printscreen/pink

Džet set

Matora sa knedlom u grlu odgovarala na pitanja voditelja: Tomićeva otkrila ko joj najviše nedostaje tokom boravka u "Eliti"

Rijaliti šou program "Elita" pomno prati milionski auditorijum. Svađe i ljubavni odnosi između takmičara, različitih karaktera, upravo je ono što veliki broj gledalaca drži prikovanim za male ekrane.

Danas je tokom dana u "Belu kuću" ušao voditelj Darko Tanasijević, koji je ukućanima postavio niz intrigantnih pitanja, a među prvima je odgovarala Matora.

Informer

 

- Da sutra moraš da ostaneš bez svih prijatelja koje poznaješ, koga bi posetila poslednje? - glasilo je pitanje za Jovanu.

- Porodicu - rekla je Tomićeva, pa priznala koliko je ponosna na bratanicu Dunju:

- Najviše vremena bih provela sa Dunjom, puno mi fali. Ona je sa pet godina plesala, kod Leontine Vukomanović peva sa starijom grupom, svira violinu - ispričala je Matora.

Informer

 

Jovana je otkrila i šta joj je Dunja ispričala pred ulazak u "Elitu":

- Pita me stalno: "Što mora posao tako dugo da traje", rekao mi je brat kada je bila, išla je kod logopeda, kada su je pitali koji je tvoj omiljeni superheroj, ona je rekla tetka. Mama mi kaže svaki put: "Ko hoće veće, gubi iz vreće..." - rekla je Matora.