29.02.2024.

11:18

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Skandal! Ana Nikolić izbačena iz roditeljskih grupa nakon svađe sa Rastom, pevačica poručila: "Ovo je nedopustivo!"

Ana i njen bivši muž, reper Stefan Đurić Rasta, imaju ćerku Taru, ali već godinama ne uspevaju da pronađu zajednički jezik. Bivši par s vremena na vreme vodi medijske ratove, a danas je pevačica objavila deo njihovih prepiski u kojima joj je Rasta zapretio da će dete sledeći put videti u Centru za socijalni rad.

Nakon Đurićevih reči, Anu je sačekao novi šok, kada je izbačena iz roditeljskih grupa predškolske ustanove.

Informer

Nikolićeva je ubeđena da je ovo vid diskriminacije, te da škola podržava njenog supruga koji je ranije imao problema sa zakonom i narkoticima, zbog čega je sve podelila sa pratiocima na Instagramu uz kratku poruku:

- Strašno!

Ana je zatim odlučila da njena ćerka više neće pohađati ovu ustanovu.

Informer

 

- Dakle, ovo je nedopustivo... Jer čak i škola blokira majku koja je žrtva psihičkog maltreta sedam godina. Divna škola. Od danas Tara neće ići u školu koja podržava oca narko-trafikanta i konzumenta. Hvala, doviđenja - poručila je ona i dodala:

P.S. Ja sam Ana - Tarina mama!

Podsetimo, Nikolićeva je pre dva meseca govorila o odnosu sa Đurićem.

- Tata je išao na prvi roditeljski, iz vladanja kec. Ja sam ga pitala da li je pitao zašto ima keca iz vladanja. Mi smo uvek u istim, normalnim odnosima, imamo dete i to tako treba. Ja nisam imala oca, pustila sam da bude kako Stefan i Tara žele. Nekada, kad je on bezobrazan, ide na fid (objava na Instagramu), a onda malo sklonim fid i tako... Arenu smo preskočili, sledeće godine Ušće - otkriva Nikolićeva.