29.02.2024.

13:17

Foto: Shutterstock/Jelena Karleusa

Džet set

Saznajemo! Jelena Karleuša gošća "Nedelje mode" u Parizu

Jelena Karleuša već nekoliko dana nalazi se u Parizu, gde se održava tamošnja "Nedelja mode". Muzička zvezda je u francusku prestonicu otputovala sa ćerkama Atinom i  Nikom Tošić, a društvo joj prave i najbliži saradnici.

Kako saznaje Informer od izvora bliskih pevačici, Jelena će sutra biti gošća revije modne kuće "Vetements" - brenda osnovanog 2019. godine od strane Demne Gvasalije, donedavnog modnog kreatora "Balensijage", i njegovog brata Gurama Gvasalije, koji je kasnije sa radom nastavio samostalno. Dizajner, čiji se brend oslanja na njegovo odrastanje u ratom zahvaćenom gradu u Gruziji, oduševljen je Srpkinjom.

Podsetimo, Jelena Karleuša 2018. godine bila je gost revije brenda "Versaće" u Milanu, kada je na poziv Donatele Versaće pratila premijeru kolekcije za narednu sezonu, dok se sredinom septembra 2023. godine pojavila u Amsterdamu na reviji brenda sa kojim godinama sarađuje. JK je, inače, zahvaljujući svom modnom izražaju dosad završila u gotovo svim svetskim medijima i zbog istog je naširoko hvaljena.