Autor: Informer/A.S.

29.02.2024.

21:29

Foto: RTS prinstcreen

Džet set

Zejna izdominirala! Vrelom kombinacijom napravila pometnju na PZE, scena se još puši

Večeras se održava drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju" na kojoj je nastupila i pevačica Zejna Murkić. 

Pevačica je nastupila sa pesmom "Najbolja", koja je za kratko vreme pokupila ovacije publike i postala jedna od najslušanijih numera. 

Zejna je nastup započela u velikoj beloj jakni koju je zatim skinula, a ispod se nalazio crni kombinezon sa cirkonima i resama. 

Informer

 

Pevačica je pored sebe imala plesače koji su obučeni u crveno. 

Ona je zajedno sa svojim plesačima zapalila binu, a sve oči su bile ipak uprte u njenu odevnu kombinaciju koja je istakla njeno zategnuto telo. 

Informer

 

Podsetimo, i publika širom sveta je "odlepila" za Zejninom pesmom. Fanovi "Evrovizije", izvesni Vilijam i Sinan objavili su snimak u kojem komentarišu potencijalne predstavnike na predstojećoj "Evroviziji" koja će se održati u Malmeu u Švedskoj. Kako su naveli, Zejnu su zapazili još prošle godine kada je pokušala da se plasira na prestižno muzičko takmičenje s pesmom "Rumba". Stranci su zahvaljujući Zejni naučili i malo srpskog jezika što su i pokazali prilikom komentarisanja:

- Kada se prvi put pojavila bila je kao balerina, diznijeva junakinja i oduševila je pesmom "Rumba", a sada ćemo videti da li je zaista najbolja, pošto joj se pesma tako zove. Seksi je, ona je i jabuka i disko kugla. Otrovala me je - rekli su oni na svom jutjub kanalu.