29.02.2024.

22:11

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Zejna imala veliki problem pred nastup na PZE! Pevačica u zadnjem momentu rešila najbitniju stvar (VIDEO)

Zejna je večeras nastupila u drugoj polufinalnoj večeri na takmičenju "Pesma za Evroviziju". 

Ona je publiku zapalila svojim nastupom, a nakon nastupa ona je okupljenim medijima otkrila da joj Konstrakta tokom proba pružala veliku podršku. 

Informer

 

- Ona je carica, ja nju mnogo volim. Kada smo počeli sa probama ona je meni slala snimak na kojem peva "Zejna je najbolja". Ona je dva i baš je majka svima nama - priznala Zejna, pa otkrila da joj je Zorja bila favorit iz prve polufinalne večeri. 

- Ja sam rekla da je Zorja bila najbolja od svih takmičara iz prve polufinalne večeri i mislim da se svi slažemo sa tim. Izvesti ono pevački i imati takav nastup to nije lako i ne može bilo ko. 

Zejna je zatim rekla kako je imala veliki problem sa kostimom, ali je uspela u zadnjem momentu da ga nađe. 

- Imala sam veliki problem sa kostimom, u zadnjem momentu sam našla kostim koji mi odgovara. Ja mislim da kada veruješ u nešto i radiš ono što voliš, sve se poklopi - izjavila je ona. 

Informer

 

Pevačica je izjavila kako joj je ove godine bilo sve mnogo lakše jer ima iskustva sa celim takmičenjem. 

- Volela bih da odem u Švedsku i ovu energiju i moj tim mora da vidi ceo svet. I ova pesma je takva da budu neku energiju i davno zaboravljene dane. Nije mi bilo stresno dok sam se spremala jer se treći put takmčim. Sada sam imala vremena da se čujem i sa porodicom, moja ćerka je oduševljena pesmom. Naučila je i celu koreografiju - dodala je ona, pa onda priznala da je prošle godine nastupala sa velikom temperaturom. 

- Prošle godine sam bila bolesna i nastupala sam obe večeri sa temperaturom 40, ali to nije niko primetio, ali ove godine sam potpuno zdrava.

Za kraj, ona je rekla da su joj mnoge kolege pružile podršku, a da će naknadno objaviti ko je to bio. 

- Sve kolege su mi pružile podršku podršku, a ja ću večeras objaviti ko je to sve bio. Divni su ljudi, a pogotovo legende naše scene - rekla je Zejna.