01.03.2024.

14:01

Foto: Miloš Rafailović/Google

Džet set

Sandra Afrika donirala novac džamiji! Pevačica obradovala islamsku zajednicu u Baru: "Uvek ću pomoći svima"

Sandra Afrika je jedna od najpopularnijih pevačica u regionu i veoma je slušana u komšijskoj Crnoj Gori. S obzirom na to da je u Baru uvek osetila pravu dobrodošlicu odlučila je da se na neki način oduži meštanima koji već godinama unazad dolaze da je slušaju.

Naime, Sandra je donirala 1.500 evra Derviš-Hasanovoj džamiji u Starom Baru, a novac je upotrebljen za kupovinu zemljišta s namenom pravljenja parkinga.

Informer

 

- Sandra je među prvima donirala novac. Inače je ona mnogima pomogla i nikada ne gleda ko je koje vere ili nacije. Zahvaljujući njenoj donaciji, pristigle su i druge, te u džamiji smatraju da je ona pokretač ove humanitarne akcije. Oni su joj neizmerno zahvalni. Inače, Sandra često peva u tom delu Crne Gore, uvek je izuzetno primljena i ona to zna da ceni - kaže izvor za Kurir.

Pevačica je potvrdila ovu informaciju i objasnila zašto je to uradila.

- Tačno je to što ste čuli. Tu sam da pomognem koliko god mogu. U znak zahvalnosti zbog višegodišnjeg gostoprimstva u Baru, odazvala sam se pozivu da pomognem džamiji. Ja sam pravoslavka, pomažem i našu svetinju. Koliko god mogu uvek ću pomoći svima ne samo verskim objektima - rekla je ona.

Podsetimo, Sandra je nedavno pričala o svom ljubavnom životu i otkrila da joj bivši dečko i menadžer "brani" da nađe novog momka.

- Trenutno nemam vremena za ljubav! Mikiša mi je zabranio da nađem dečka kako bih mogla da uradim sve baš onako kako bi trebalo! Kada se zaljubim, letim i fokusirana sam samo na tu osobu u koju sam zaljubljena, a poslovne obaveze umem da zanemarim. U novi projekat ulažem mnogo truda, vremena i novca, pa se ne bih s tim zezala. U mom slučaju, dečko mi sada nije potreban - pričla je tada Sandra za Informer.

Tagovi: