02.03.2024.

10:33

Foto: Masha Bandjur

Džet set

Jovana Jeremić otkrila ko je njen favorit na "Pesmi za Evroviziju": Evo čiju pobedu priželjkuje, iznenadićete se kad čujete kome predviđa drugo mesto

Večeras će se održati finale takmičenja "Pesma za Evroviziju" na kojem Srbija treba da izabere izvođača i numeru koja će nas predstavljati na "Evroviziji".

Već danima se u medijima piše o potencijalnom pobedniku, a jedna od pesama koja se posebno izdvojila je "Gnezdo orlovo" koju izvodi Anđela Ignjatović Breskvica.

Jovana Jeremić je u jutarnjem programu otkrila da je upravo ona njen favorit:

Informer

 

- Breskvica je moj favorit, ona je kao lutkica. Ima moju podršku, svim srcem. Breskvica je kao med. Breskvicu niko ne sme da dira. Lutkica. Anđelčić. Đavolčić - rekla je ona, pa dodala:

Informer

 

- Evo napadaju Breskvicu. Prvo su je napadali Hrvati. Pa Albanci. Pa "naši Hrvati". A sad je napadaju da sprema kupovinu glasova, tako i u mom poslu neki mladi kadrovi dođu pa mi prenesu da su me ogovarali. Ja mu kažem :"Što ti to slušaš?". Kad si dobar normalno je da te ogovaraju, da te napadaju. Da nisi dobar, ne bi pričali o tebi. Prema tome, Breskvice, samo napred, mi ti pružamo svu podršku. I da ne pobedi, ona je pobedila. Ja bih volela da je ugostim, jer je volim i podržavam. Volim ljude koji imaju talenat, a ona je autentična, drugačija, ima specifičnu energiju. Takvim ljudima je potrebna podrška, jer ih mali broj ljudi razume. Ja je razumem, jer takva sam i ja. Fenomenalna je mala, normalna je, zagovara ispravan sistem vrednosti. Ne mogu da podržavam nešto što je nastrano. Ja podržavam nekoga ko je sličan meni, a to je ona. Njen nastup ima simboliku Srbije, niko iz našeg naroda se ne bi postideo da ova devojčica ode i da je razbuca sve tamo. Ja lobiram za nju - rekla je Jeremićeva i otkrila kome predviđa drugo mesto:

- Ali i Konstraktica mi je isto topić. Ja sam je uvek podržavala. Imam ja nešto građansko u sebi.