03.03.2024.

13:52

Foto: Foto: ATA Images, Miloš Rafailović

Džet set

Breskvica se nakon šokantnog gubitka na "PZE" obratila fanovima, pa prokomentarisala Teya Dorinu pobedu: Evo šta je poručila srpskoj predstavnici

Sinoć je održano finale "PZE" u kojem se 16 takmičara borilo da predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj "Evroviziji" koja će se održati u Malmeu.

Iako je Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo" bila jedan od favorita, pobedu je ipak odnela Teya Dora sa pesmom "Ramonda", a sada se Anđela oglasila na svom Instagram profilu.

Ignjatovićeva je, naime, poželela srpskoj predstavnici svu sreću i zahvalila se publici od koje je dobila maksimalnih 12 bodova.

Informer

 

- Dobro jutro dragi moji, javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe, tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo). I na svoj podršci koja je bila zaista ogromna - napisala je Anđela i dodala:

- Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskvica.