03.03.2024.

16:20

Foto: ATAimages

Džet set

"Malo razmislite o izrečenim uvredama!" Reperka odgovorila na napade nakon "Pesme za Evroviziju" (FOTO)

Malme će ove godine, zahvaljujući Lorin, još jednom biti domaćin najvećeg muzičkog festivala u Evropi, "Evrovizije, gde će boje Srbije braniti pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora i to odlukom žirija.

Informer

 

Stručni žiri činili su velika muzička imena poput, Marije Šerifović, Žike Zane, Dejana Petrovića, Aleksandra Sedlara i Mc Sajsi koja Breskvici, iako je važila za favorita, nije dala ni jedan poen. Reperka se sada oglasila na svom Instagram profilu, pa sumirala utiske iz prethodne noći, ali se osvrnula i na napade i komentare kako nije profesionalno odradila svoj posao:

Informer

 

- Vau kakva noć! Hoću da istaknem samo lepe stvari. Svi takmičari bravo. Ljudi, vi koji se ne bavite muzikom, niste upoznati koliko je performans zahtevan i svaki takmičar, ali baš svaki, zaslužuje trofej za trud koji je uložio u pesmu, nastup i sve ostalo. Nastupam 20 godina i znam koliko je to naporno, uprkos ljubavi koju imam prema svojoj profesiji - napisala je Sajsi, te dodala:

Informer

 

- Poena nema dovoljno i bilo mi je jako teško da merim nečiji trud. Ipak nijanse su napravile razliku. Svako od nas u žiriju je glasao kako je mislio i zato smo tako različiti bili, što ste i videli. O targetiranju mene od strane određenih medija, stranica i ličnosti i pozivanju na linč, neki drugi put. Savet, razmislite malo pre izrečenih uvreda. Hvala RTS-u na pozivu da iskažem stav, nepristrasno i časno, bez toga da znam kako drugi članovi žirija glasaju ili šta kaže publika. Veliki pozdrav i za nove drugare iz žirija, čast mi je što sam bila sa vama u ekipi - piše u reperkinoj objavi, a zatim se obratila i pobednici festivala "Pesma za Evroviziju":

- Uživajte u muzici i umetnosti, Teya u maju te pratimo u Malme i navijamo - napisala je Sajsi uz emotikon srca.

Podsetimo, fanovi Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica, izrevoltirani su glasovima žirija, tvrdeći da je mlada pevačica oštećena, s obzirom na to da je dobila najveću podršku publike. Tim povodom se oglasila i Mimi Mercedes, koja je indirektno rekla da žiri nije profesionalno odradio svoj posao.