03.03.2024.

20:38

Foto: društvene mreže

Džet set

Marija Kilibarda i njen izabranik Bane imaju veliki razlog za slavlje: Voditeljka obradovala lepim vestima, čestitke samo pljušte (FOTO)

Voditeljka Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav, inače sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, su već četiri godine zajedno, a ona je jasno stavila do znanja da je Vučelić upravo ono za čime je tragala godinama.

Marija i Bane na današnji dan proslavljaju četrvrtu godišnjicu veze, a voditeljka je sve to podelila na svom Instagram profilu, dok čestitke pristižu sa svih strana.

"Nek je srećno", "Prelepi ste", "Kako ste lepi, uživajte", "Ljubav", a Marijina koleginica Irina Vukotić dodala je sledeće: "Reklama za pastu za zube, Ljubim vas, lepotankovići moji najdraži"

- Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - rekla je Marija za "Story" nakon što je proslavila prvu godišnjicu veze sa Banetom.

Tagovi:
voditeljka slavlje Partner Marija Kilibarda