04.03.2024.

07:02

Foto: Informer

Džet set

"Želim s*ks i ne izbegavam ga": Barbara Bobak objasnila kakva je u emotivnim vezama

Folk pevačica Barbara Bobak (25) svojim glasom i izjavama zavela je publiku i medijsku scenu, a gostujući u leksikonskoj rubrici "Tri puta tri" u emisiji "Estradanje" otkrila je interesantne detalje o sebi.

Na pitanje koja su tri izgovora da bi izbegla s*ksualni odnos kada joj nije do toga, Bobakova je kao iz topa odgovorila da to nikada ne radi.

Informer

 

- Nemam izgovore za izbegavanje s*ksa. Stvarno nemam, ako to i radim ponekad, uradim to neverbalno. Kada sam sa nekim u vezi, nemam potrebu to da izbegavam, već uglavnom to želim - krajnje je bila iskrena Barbara.

Odgovarajući na pitanje koje su to tri stvari koje publika ne zna o njoj, mlada folk pevačica je naglasila da možda postoji samo jedna:

Informer

 

- Ljudi sve znaju o meni, jer sam ja stvarno transparetna. Ne postoje tri stvari... Ima možda jedna stvar, a to je da imam problema sa stomakom kada jedem meso. Eto to je!

Iako poznata kao ljubitelj sedme umetnosti, kokica i gledanja filmova, Barbara nije mogla da navede tri filma koja svako mora da pogleda, ali se setila dva koja obožava i naglasila da bi ih puštala i u osnovnim školama.

- Film "Čudo"! To moraju sva deca da gledaju i ja bih to puštala u svim školama, zatim "Zelena milja"... Trećeg ne mogu da se setim ovako na prepad jer ih ima puno - rekla je Bobakova u "Estradanju".