03.03.2024.

20:53

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

Džet set

Severini pukle pantalone, lepila ih selotejpom! Pevačica se klizala po bini, pratio je peh za pehom na nastupu (VIDEO)

Severina Vučković pre dve večeri pevala je u Minhenu gde je pokazala i zanimljivu odevnu kombinaciju, međutim, ispostavilo se ne i kvalitetnu.

Informer

 

Pevačica je najpre na ovom nastupu imala problem s binom koja se mnogo klizala, zbog čega ona nije mogla da igra kao što to obično radi. Njeno tehničko osoblje je, potom, na binu postavilo nekakav itison koji su zalepili selotejp trakom. Nešto kasnije Severina je suptilno gitaristi zatražila sako jer su joj se pantalone pocepale, koje je čovek iz organizacije, istim onim selotejpom sada zalepio. 

- Priča za laku noć... Šapnula sam Henriju da su mi pukle pantalone i da mi da sako. Henri donosi sako, Ljubo lepi pantalone selotejpom kojim je pre toga lepio tepih na podu (jer se pod klizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču selotejpova. Kakav rock'n'roll - napisala je pevačica koja je otkrila i da joj je frizura "pala" dok je pevala treću pesmu, a pantalone su pukle tokom 13. numere.