04.03.2024.

10:22

Foto: Foto: Pexels, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Zorja predstavlja Nemačku na "Evroviziji"!? Pevačicini fanovi žele da je vide na velikoj sceni (FOTO)

Pevačica Zorica Pajić, poznatija kao Zorja, ostavila je jak utisak svojom izvedbom numere pod nazivom "Lik u ogledalu", te je važila za favorita na ovogodišnjem festivalu "Pesma za Evroviziju", gde je pobedu odnela Teya Dora, koja će predstavljati Srbiju u Malmeu, sa pesmom "Ramonda".

Informer

 

Zorjini fanovi već danima komentarišu njen spektakularan nastup, kao i mogućnost da Pajićeva na "Evroviziji" predstavlja Nemačku.

Informer

 

- Meni je utisak finala "Pesme za Evroviziju" to što je Zorja u uživo uključenju na Instagramu izjavila da nema para za više i bolje. Rekla je kako ima samo glas i da ako neko želi da uloži u nju, spremnja je da radi - glasila je objava jedne korisnice platforme X.

- Da li je istina kako je izjavila da bi mogla Nemačku da prestavlja na Evroviziji? - glasio je naredni komentar.

- Ne znam. Nisam gledao ceo lajv, ali kapiram da može jer valjda preko muža ima njihove papire - napisala je osoba koja je povela polemiku.

Podsetimo, pevačica Zorja Pajić je udata za Lazara Pajića, koji svira u filharmoniji u Nemačkoj. Njih dvoje uživaju u ljubavi i braku nekoliko godina, a često postavljaju zajedničke fotografije na Instagramu.