05.03.2024.

12:29

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ova starleta je tužila Miljanu Kulić, pa dobila spor! Nišlijka isplatila vrtoglavu sumu novca

Učesnica rijaliti programa "Elita", Miljana Kulić, svojevremeno je iznela niz neosnovanih optužbi na račun Sanje Stanković, pa je pominjala i čuveni "katalog" , aludirajući na to da se Sanja bavi elitnom prostitucijom, nakon čega je starleta tužila Nišlijku.

Informer

 

Miljana je tokom razgovora sa Markom Đedovićem otkrila da je izgubila spor sa Sanjom, te i da je Sanji morala da isplati 4.500 evra.

- Ja sam Sanji Stanković morala da platim 4.500 evra zbog kataloga koji sam pominjala - bila je otvorena u razgovoru sa Đedovićem.

Informer

 

Podsetimo, starleta Sanja Stanković svojevremeno se oglasila za domaće medije nakon što se pojavila vest da je dobila Miljanu Kulić na sudu, koju je tužila, jer je Nišlijka izjavila da ima dokaze da se Sanja bavi prostitucijom.

- Posle finala druge 'Zadruge', Miljana je u emisiji 'Narod pita' govorila kako zna da se ja bavim prostitucijom, kako ima dokaze za to što priča, pa sam je tužila. Zapravo, ja sam joj tom tužbom omogućila da u javnost iznese te svoje dokaze protiv mene. Bilo je nekoliko saslušanja, ročišta, ali ona se nije pojavila, pa je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu. Pošto ni to nije uradila, onda su joj sudski izvršitelji zaplenili stvari i u toku su licitacije za prodaju tih stvari. Meni ništa njeno ne treba, čak ni taj novac. Kad pare budu legle na moj račun biće prosleđene u humanitarne svrhe. Dakle, nisam je tužila zbog para. Poenta svega ovoga je bila da konačno shvati da ne može za svakog da priča šta joj se ćefne, a da ne snosi pravne posledice za svoje laži i izmišljotine - rekla je Sanja Stanković za "Svet".