05.03.2024.

14:33

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

"Povukao sam sve tužbe protiv Nikoline!" Miša Grof otkrio nove detalje odnosa sa bivšom snajkom

Voditeljka Nikolina Pišek nekoliko puta je isticala da njen svekar želi da joj oduzme svu imovinu koju je nasledila od pokojnog muža, dok on nije štedeo reči, pa je optužio da je sa Vidojem bila isključivo iz koristi.

Informer

 

Glavni predmet spora bila je vila u Zagrebu, za koju Miša Grof tvrdi da je lično finansirao izgradnju.

Nakon toga su se proširile glasine da je Pišekova izdala nekretninu koja je u sudskom sporu, a sada se oglasio Miša Grof:

Informer

ATA Images

 

- Ne vodim nikakav spor protiv Nikoline, povukao sam sve tužbe i ne zanima me šta će ona da radi - rekao je svekar Pišekove, a razgovor je potom nastavila sekretarica, te otkrila još nekoliko detalja:

- Miša je bio u trenutku rastrojstva kada je davao izjave o tome kako će oduzeti Nikolini kuću. Verovatno je tada mislio na Mateino pravo na tu kuću. Ne vodi nikakav spor protiv nje - rekla je Mišina sekretarica koja ističe da Nikolina ipak nije odustala od svojih tužbi:

Informer

 

- Nikolina nije odustala. Ona i dalje vodi neke bezvezne sporove protiv njega. Mišu ona ne zanima, čovek pokušava da se oporavi od gubitka deteta. Nikolina vodi neki svoj život i to nije njegova stvar - zaključila je ona za Blic.