06.03.2024.

16:14

Foto: infromer

Džet set

Jelena Radulović, novo lice "Informer" TV: Optimista sam, a u meni i dalje postoji dete koje ume da se raduje sitnicama

Voditeljka i poznato TV lice, Jelena Radulović, novo je pojačanje "Informer" TV. Jelenu će gledaoci naše televizije uskoro moći da gledaju u emisiji "Rat uživo", a mi smo je "uhvatili" u toku pripreme za novi projekat i zamolili je da nam odgovori na nekoliko pitanja.

Za početak nas je zanimalo šta je bilo presudno za prelazak u "Informer"?

- Mnogo toga, ali generalno prateći medijsko nebo u Srbiji ono što me je najviše privuklo, kada je u pitanju Informer TV, jeste prepoznavanje novih trendova i načina izveštavanja, kao i sloboda u novinarskom govoru. Za kormilom su profesionalci, ljudi iz novinarstva, i to ovom brodu daje pogodan vetar za dalju plovidbu. Informer je televizija koja ide u korak sa modernim tendencijama novinarstva i ima potencijal da se i dalje razvija u raznim novinarskim sferama, ali ono što je za televiziju isto dosta bitno jeste to da ima i odlučnu infrastrukturnu i tehničku opremljenost. Na moju odluku je uticalo i pozitivno mišljenje mojih kolega novinara, međusobni odnosi u kolektivu, saradnja,timski rad, kao i nesebičnost - rekla nam je Jelena i na pitanje šta gledaoci mogu da očekuju obećala pre svega objektivnost.

Informer

 

- Objektivnost je na prvom mestu, a trudićemo se da prvi imamo najnovije informacije, ekskluzivne snimke, intervjue, stručne goste, uključenja... Konkurencija je jaka, ali mi ćemo se truditi da u fer utakmici budemo najbolji - obećava voditeljka.

Kada su u pitanju teme kojima će se u svojoj emisiji baviti, Radulovićeva objašnjava da će, s obzirom na to da se emisija zove "Rat uživo" centralne teme biti ratni sukobi širom sveta, ali i svi geopolitički procesi koji su do toga doveli.

Informer

 

- Zajedno sa gostima komentarisaćemo i uzročno-posledične veze sukoba, dogovore koje velike sile prave između redova, kao i to šta za čovečanstvo znači potencijalno formiranje novih ekonomskih i vojnih saveza, ali i kakvo oružje se koristi i ko krši pravila o načinu ratovanja - jasna je Jelena.

A, iako svi znaju koliki je profesionalac, Jelenu nismo mogli da pustimo a da je ne pitamo kakva je privatno?

Informer

 

- Hvala na divnom pitanju. Jelena je privatno, pre svega, optimista! Srećna sam što i dalje u meni postoji to dete koje zna da se raduje sitnicama, uvek se nada dobrom i bez obzira na sve uvek verujem u pozitivan ishod. Želja mi je da se to ne promeni. Volim kada vreme provodim sa decom, u tome baš uživam. Uživam u druženju sa prijateljima, majkom, sestrom, kada putujem... - završava priču nova voditeljka "Informer" TV i obećava nam mnogo sjajnih emisija.