09.03.2024.

17:01

Foto: ATA Images

Džet set

"U***kila sam se od straha!" Marija Šerifović o pretnjama koje dobija nakon PZE

Pop zvezda i evrovizijska pobednica, Marija Šerifović, je zajedno sa Sajsi MC, Aleksandrom Sedlarom, Žikom Zanom i Dejanom Petrovićem činila ovogodišnji žiri u finalnoj večeri PZE. Stručna petorka je zajedno sa glasovima publike odabrala ovogodišnjeg predstavnika na najvećem muzičkom događaju, "Evroviziji", koje će se ove godine održati u Malmeu.

Informer

 

Međutim, nakon održanog finala, brojni fanovi mlade pevačice Breskvice, koja je u finalnoj noći zauzela visoko drugo mesto, iako je važila za favorita, bili su izrevoltirani glasovima žirija, nakon čega su neki članovi stručnog tima dobijali i pretnje na društvenim mrežama. Jedna od njih je i Marija Šerifović, koja je sada progovorila o svemu i dala svoj sud:

Informer

 

- Tog dana sam glasala u tri popodne, rekla sam sebi da sam svoju misiju završila i da sada mogu da navijam. Glasali smo fer i pošteno, srcem i za kandidatkinju koja za takvu publiku i scenu u Malmeu ima najviše sreće. Ko god da je otišao, moju podršku bi imao. Svaki kandidat kada je odabran od strane svog naroda, mora da ode sa lepom energijom, apsolutno pozdravljen. Vidim nakon razgovora sa čelnicima RTS-a da imaju dosta problema prilikom odabira žirija koji upravo glasaju tako u dogovoru. Mogu biti predsednik ili član žirija zauvek, i glasaću razumno - rekla je Marija, pa se osvrnula na pretnje koje je dobijala nakon završetka takmičenja:

Informer

 

- U***kila sam se od straha, to je sve što ću reći - bila je izričita Šerifovićeva.