10.03.2024.

16:32

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

Prva izjava Ognjena Amidžića nakon što je drugi put postao otac: "Nema lepšeg osećaja od tog kada vidiš bebu"

Ognjen iz braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju koji je u novembru napunio 10 godina, a sa Naumovićevom je dobio drugo dete.

Njegova izabranica je na svet donela zdravog dečaka kojem su dali ime Perun, a Ognjen je u emisiji "Premijera - vikend specijal" progovorio o još jednom nasledniku. 

Informer

Printscreen

 

- Presrećan sam. Juče sam video bebu, to je poseban osećaj. Nema lepšeg osećaja od tog, smatram da je to svrha življenja i taj trenutak kada vidiš bebu je neverovatan - govorio je Ognjen i otkrio kako se Mina oseća:

- Odlično je, sve je dobro prošlo, počela je da funkcioniše. Ja sam malo sujeveran, presrećna je, uhodava se sa svim tim. Kad dođemo kući, krenućemo u pravi život.

Voditelj je otkrio i na koga mali Perun liči i progovorio o imenu naslednika.

- Videćemo, trenutno, mi smo se složili da ne liči ni na koga, liči sam na sebe. Videćemo u pubertetu šta je od koga povukao, ima kosu, sav je onako čist - istakao je voditelj i dodao:

- Dugo razmišljao o tom imenu, a kad sam predložio Mini, odmah joj se svidelo. Kad sam spoznao "Perun", rekao sam da je to to. Osamdesetih nisam znao ni jednog Ognjena, a ni dan danas ne znam Ognjena starijeg od mene. Meni Perun ima dobru simboliku, nisam ni čuo da se neko zove Perun, mada mi imamo u porodici.