Autor: Informer/K.Ć.

12.03.2024.

18:09

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ovo je ćerka Radeta Šerbedžije: Lucija je prošla kroz pravi pakao, dugo je bila u invalidskim kolicima, a zatim upala u tešku depresiju

Glumac Rade Šerbedžija ostvario je mnogo zapaženih uloga, kako kod nas, tako i u inostranstvu. U javnosti ne voli mnogo da govori o privatnom životu, te mnogi možda i ne znaju da je i njegova ćerka Lucija glumica. Rade je Luciju dobio u prvom braku sa balerinom Ivankom iz Zagreba.

Lucija Šerbedžija je poslednjih godina prošla kroz pravi pakao u životu. Glumica je slomila oba kuka, a nakon toga je upala u tešku depresiju.

Ćerka popularnog Radeta je jednom prilikom otvorila dušu i ispričala o njenim borbama.

- Protekli meseci su bili teški. Ali život me je naučio da se uvek trudim da budem pozitivna i da vidim svetlo. Ako pada kiša, kažem, super, automobil mi se pere. Bila sam nedonošče, prerano sam se rodila i jedva preživela, navikla sam se na borbu. Zato i sada mnogo radim na sebi - rekla je svojevremeno Lucija za "Jutarnji list" i dodala da se bavi planinarenjem i meditacijom.

Inače, Lucija Šerbedžija bila je u ljubavi sa glumcem i rediteljem Filipom Gajićem, od kojeg se razvela nakon osam godina bračne zajednice. Tokom braka dobili su dvoje dece.