12.03.2024.

17:33

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Obijen kontejner Laneta Gutovića: Ostavina pokojnog glumca na meti vandala

Glumac Milan Gutović završio je poslednjih dana na stranicama štampe nakon što je njegova ćerka, Milica Gutović, iznela šokantne tvrdnje vezane za nasledstvo pokojnog Laneta.

Kako je Milica istakla na društvenim mrežama, medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela je dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa njim s ciljem da prisustvuju usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra, Nevena, lišavaju imovine.

Informer

 

Proslavljeni dramski umetnik iza sebe je ostavio nekoliko nekretnina, a jedna od njih, kontejner koji je bio postavljen na reci u Neuzini, obijen je pre otprilike godinu dana, nakon čega je sklonjen sa privatnog poseda, tvrde meštani sela, piše Blic.

- Nema vam te vikendice tu više. Sklonili su kontejner, prošle godine jer bio obijen - rekao je jedan od meštana za gorepumenuti medij.

- Znamo Laneta, kako da ga ne znamo. Legenda! Ali, nije voleo puno da se druži. Slabo smo ga viđali, ima tu jedan naš prijatelj, sa njim se družio i to je to. Uglavnom je dolazio njegovim terenskim vozilom i pecao - istakao je drugi meštanin sela.