12.03.2024.

18:25

Foto: Prva TV printscreen

Džet set

Ovo je obijeni kontejner Laneta Gutovića: Svuda alat i štapovi za pecanje - skroman, ali ga je glumac obožavao (FOTO)

Milan Gutović preminuo je 25. avgusta 2021. godine, a poslednjih dana novinske stupce puni njegova ćerka, koja je iznela šokantne tvrdnje vezane za nasledstvo pokojnog Laneta. 

Prema navodima Blica, vikendica proslavljenog dramskog umetnika obijena je, a na posedu na kojem se godinama nalazila trenutno je pustoš.

O njoj je za života Gutović govorio kao o begu od stvarnosti, a jednom prilikom u nju je pustio je i televizijske kamere.

- Nisam se sklonio nigde, tamo pecam već godinama. Ispostavilo se da je zgodno za beg... Taj deo pripada ribnjaku Sveti Nikola i toliko je zabačen, tamo čovek kada bi hteo da dođe ne bi mogao, jer su čuvari okolo. Ne bi mogli da me nađu u tom ogromnom prostoru...

- Ne liči na civilizovano mesto, uspeo sam nešto da napravim od tog mesta da ima struju i solarnu energiju - ispričao je glumac pre četiri godijne u jutarnjem programu na televiziji "Prva", a potom objasnio i ko ga posećuje na tom mestu.

- Samo dva-tri prijatelja dođu ponekad, jer nisu strastveni pecaroši. Pomažu mi, jer je jedan od njih napravio taj kontejner, dolazi povremeno da ga popravi, jer ponekad počne da prokišnjava - objasnio je glumac za Prva TV.