13.03.2024.

08:54

Foto: Shuterstock/Marko Đoković

Džet set

Darko Lazić kupio ženi kola vredna nekoliko desetina hiljada evra! Pevač otvorio novčanik, pa je iznenadio skupocenim poklonom

Darko Lazić važi za jednog od najtraženijih pevača na našim prostorima, pa ne čudi što mu njegovi honorari, kao i bakšiš koji dobije tokom nastupa, obezbeđuju ogromnu svotu novca kako bi živeo lagodnim životom.

Informer

 

Pevač je oduvek bio galantan kada su u pitanju pokloni izabranicama, ali se za svoju suprugu Katarinu posebno "otvorio" i kupio joj nova kola vredna nekoliko desetina hljada evra.

Informer

 

Darko joj je, pored toga, poklonio i veliki buket cveća, a zatim napravio fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu uz pesmu "Za tebe uvek biću tu" od Dada Polumenta.

Podsetimo, Darko i Katarina su prošle godine izgovorili sudbonosno "da", a pevač je nakon svadbe priznao da je konačno poronašao ženu svog života.

- Oduvek sam maštao o tome da napravim svadbu, jer sam pevao na silnim svadbama, a nikako da napravim svoju. To je za mene zaista poseban doživljaj, a ako me pitate za lični uspeh, ja se od moje supruge ne razdvajam. Sve što radimo, radimo zajedno i sve zajedno obeležavamo – rekao je Darko nedavno za Grand.