14.03.2024.

20:16

Foto: E-Stock

Džet set

Otvorila dušu! Džejla Ramović o odnosu sa kik-bokserkom, pa otkrila i sa kim bi snimila duet, ovo niko nije očekivao

Pevačica Džejla Ramović je nakon trijumfa u poznatom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" postala poznata javnosti i od tada važi za jednu od najboljih pevačica sa ovih prostora.

Informer

 

Džejla nije poznata po skandalima, a publika je doživljava kao kulturnu, obrazovanu i umerenu devojku.

Međutim, nakon pobede u pomenutom talent šou programu povezivali su je Marijom Šerifović, koja joj je bila mentor tokom takmičenja. I Marija i Džejla su oštro demantovale te napise.

Nedavno su ponovo pokrenuta šuškanja o ljubavnom životu mlade pevačice, te je sada, po pisanju medija, Džejla u emotivnoj vezi sa kik-bokserkom iz Novog Sada.

Informer

 

- Zanima me taj fenomen interesovanja za moj privatni život!? Nemam ja tu šta da objašnjavam mnogo! Ljubav me pokreće i baš se predam! U vezi sam divna - rekla je pevačica.

Ramovićeva nije želela preterano da govori o emotivnom statusu, ali je iznela svoj stav o Ilmi Karahmet, sa kojom je upoređuju.

- Ilma i ja se poznajemo, upoznale smo se na Oskaru popularnosti u Banja Luci. Ja nju jako poštujem i cenim, čak i njene pesme pevam na svojim nastupima. Evo baš sada kada sam dolazila slušala sam njene pesme u taksiju. Nema tu nikakvog rivalstva - priznala je ona, pa onda otkrila i sa kojom koleginicom bi volela da ukrsti glas:

Informer

 

- Eto na primer Jelena Karleuša ima jako teške pesme! Pesme “Tihi ubica” i “Ne smem da se zaljubim u tebe” su mi jedne od omiljenih . Volela bih da snimim duet sa njom, bila bi to divna saradnja. Ne bi tu moralo ništa da se menja! Ja bih ostala ja, ona bi ostala ona - rekla je Ramovićeva za "Hype".