15.03.2024.

09:17

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Tijana Dapčević uhvatila muža u akciji sa konobaricom: Reakcija popularne pevačice sve je ostavila bez teksta

Tijana i Milan su se upoznali na jednoj košarkaškoj utakmici u Somboru, a samo nakon nekoliko dana veze, odlulili su da započnu i zajednički život. Nekoliko godina kasnije, stali su na ludi kamen i izgovorili sudbonosno "DA".

Informer

printscreen/Instagram

Kao i svaki skoro brak i njihov je nailazio na razna iskušenja, a kako se jednom i pisalo, Milana je Tijana uhvatila u akciji sa konobaricom, ali je pevačica odlučila da mu progleda kroz prste.

Nakon par godina od tog incidenta, odjeknula je vest da se pevačica pokupila i otišla iz kuće, ali se Tijana ubrzo sabrala i vratila u porodični dom i svom braku dala još jednu šansu.

Tijana je na svom Fejsbuk nalogu jednom prilikom govorila o svom odnosu sa Milanom, a tom prilikom im je bila i godišnjica braka:

– Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako… Dve škole, jednu akademiju i nekoliko “ljubavi” kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom… Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi – napisala je Tijana tada godine na društvenim mrežama.

Podsetimo, poslednjih nekoliko godina, Milan je uplovio u novi biznis koji nema veze sa muzikom - poljoprivredu, u kome uživa.

- On se bavi poljoprivredom u poslednjih nekoliko godina, pa mi u šali kaže: "Jupi, konačno ne moram nigde da idem sa tobom i da se slikam". Jao, ne pitaj me ništa, samo dajem i dajem, razumeš me. Ali hvala Bogu, ove godine se očekuje prvi pravi rod - rekla je jednom prilikom Tijana.