15.03.2024.

21:19

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Ceca je Ceca!" Halid Muslimović ishvalio koleginicu, pa otkrio i koja naša glumica mu se oduvek sviđala

Pevač narodne muzike Halid Muslimović, koji je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca bivše Jugoslavije, nedavno se, tokom gostovanja u jednoj emisiji, prisetio svojih početaka:

Informer

 

- Voleo sam jako da pevam i da sviram gitaru, a tada su bila kulturno-umetnička društva, neke kafane...i tako sam išao i pevao, a svi su mi se divili i na kraju sam snimio svoju prvu pesmu i sve je krenulo - otkrio je Halid, pa se osvrnuo na činjenicu da su ga žene obožavale:

Informer

 

- Bio sam top zvezda Jugoslavije i normalno je da su me žene volele. I ja sam voleo neke pevačice i glumice...Iskren da budem, to sam rekao onako, ali dobro, kad sam bio klinac bilo ih je. Zorica Brunclik, Nada Topčagić, Vesna Zmijanac, ali imao sam ja neku zadršku. Od glumica Milena Dravić, Lidija Vukićević, one su zaista bile top. Vrhunske glumice i lepe žene - rekao je pevač.

Muslimović se osvrnuo i na saradnju sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, koja je svojim nedavnim izvođenjem, oživela numeru "Idi", koju je svojevremeno snimila sa Halidom:

Informer

 

- Čuo sam, ljudi su mi poslali, šta da kažem - Ceca je Ceca! Ona je mlađa od mene i kada je krenula skrenula je pažnju na sebe. Trenutno nismo pričali o nekom novom duetu, ali svaka dobra pesma i dobra namera možda se i završi duetom. Ona je vrhunski pevač, umetnik, dobar čovek - rekao je Halid.