17.03.2024.

14:32

Foto: MirDan produkcija

Džet set

"Bio sam izbezumljen na meču svog sina": Nikola Lazetić o današnjim klincima koji ulaze u fudbal, svom nasledniku i idolima u emisiji "Život kao takav" na Informer TV

Nikola Lazetić je bivši fudbaler, koji je tokom svoje karijere pokazao izuzetan talenat i predanost igri. Poznat po svom izuzetnom driblingu i preciznim pasovima, Lazetić je bio omiljen među navijačima i cenjen među kolegama fudbalerima.

Iako je završio svoju aktivnu karijeru, Lazetić i dalje ostaje u srcima mnogih ljubitelja fudbala kao primer posvećenosti i talenta koji je donosio na teren.

Informer

 

- Ako danas deci koja se bave fudbalom u Srbiji ne obezbedite veštački teren, da ima balon, da je pokriveno i ima grejanje, roditelji su ti koji su uznemireni, prigovaraju. Danas deca i roditelji mnogo vagaju. Oni vode njihove karijere i roditelji biraju gde će deca da igraju - izjavio je Nikola Lazetić, gostujući u emisiji MirDan produkcije "Život kao takav" na Informer TV.

Najvažnija sporedna stvar na svetu bila je i ostala Nikolina najveća ljubav, ali njegov naslednik opredelio se za nešto opasniju sportsku disciplinu zbog koje mu nije svejedno.

Informer

 

- Moj sin je krenuo na kik-boks. Ja sam otišao jednom da gledam njegov meč i vratio se kući izbezumljen. Da ti gledaš svoje dete kako se na takav način udara sa protivnikom i ko će koga da prebije, strašno! - rekao je Lazetić.

Novu epizodu emisije "Život kao takav" možete pogledati na televiziji Informer nakon emisije "Info veče", a ko su pored Lazetića bili gosti i koje teme vas očekuju možete saznati u videu ispod.