18.03.2024.

17:04

Foto: Instagram printscreen

Džet set

Gola i mokra Karleuša "pomera mozak": Bezobrazni kadrovi maJKe šou-biza leče impotenciju, ne zna čovek u šta pre da gleda (VIDEO)

Jelena Karleuša otputovala je u Dubai, u kojem se redovno baškari, a ni ovu priliku nije propustila da servira svoje zmijsko telo.

Muzička zvezda objavila je provokativan video sa plaže, a minijaturni bikini samo što nije popucao zbog veličine njenog silikonskog poprsja. Zanosna plavuša, pored bujnog dekoltea, pokazala je i isklesane trbušnjake, ali i preplanuli ten.

Od aksesoara ponela je samo "balensijaga" naočare, a uz objavu je dodala "saund" pesme "Blok", koju je objavila u sklopu albuma "Alfa".

Podsetimo, JK se poslednjih dana našla u središtu skandala, kada je kompozitor Aleksandar Radulović Futa optužio pevačicu da je bespravno prisvojila pesmu njegovog sina Milana Laće Radulovića. 

Ovim povodom, Jelena se tada oglasila za Informer.

- Umesto da sedi na groblju i kuka jer je izgubio sve na svetu, taj mučenik nije naučio životnu lekciju i nastavlja da čini zlo. Marina se u grobu prevrće jer on uništava sve što je ona decenijama stvarala. Ima li neke ustanove da se pozabavi ovim pomahnitalim dedom - poručila je Jelena Karleuša za Informer.