Autor: Informer/A.S.

19.03.2024.

10:10

Foto: ATA Images

Džet set

Uska, kožna haljina i dijamanti oko vrata! Prvo pojavljivanje Meline Džinović nakon vesti o razvodu, kreatorka "oduvala" izgledom (FOTO)

Modna kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović stavili su tačku na dve decenije dugu romansu. Nakon kraha ljubavi Melina se iselila iz vile na Senjaku, a Haris je sa decom ostao da živi u njihovoj porodičnoj kući. 

Informer

 

Otkako se pojavila informacija da su se razveli, Melina se nije pojavljivala u javnosti i oglašavala za medije, sve do sada. Naime, kreatorka je prvi put viđena na početku rada fondacije "Angelina", osnovane na inicijativu porodice tragično stradale devojčice Angeline Aćimović, u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Džinovićka se na događaju pojavila u uskoj, crnoj kožnoj haljini sa golim ramenima. Ceo izgled je upotpunila skupocenom dijamantskom oglicom. 

Ona je odbila da da izjavu za medije, ali je rado pozirala fotoreporterima. 

Pomenuti događaj je upriličen u Sava centru, a Melina je istom doprinela jednom svojom haljinom.

Informer

 

To je bila jedna od 16 izloženih i prikazanih haljina koje su kreirali najpoznatiji domaći modni dizajneri, a koje su rađene po skicama Angeline Aćimović, kao i dve haljine prestižne francuske modne kuće, specijalno kreirane za ovu priliku u znak podrške porodici - "Dior", koju je Angelina najviše i volela. 

Fondacija će negovati i sećanje na sve žrtve nastradale u toj školi, kao i žrtve iz Dubone i Malog Orašja.