19.03.2024.

22:18

Foto: printscreen pink tv

Džet set

Prvo i poslednje pojavljivanje trudne Kaće Živković, pre odlaska u ilegalu: Blagoslovena sam! - Evo šta je rekla o dečku

Vest da je Katarina Živković u drugom stanju odjeknula je poput bombe. Pevačica, koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda", svoj privatan život krije od javnosti, a prinova je obradovala ne samo nju, več i čitavu domaću estradu.

Živkovićeva je večeras gošća Ognjena Amidžića, a tom prilikom prvi put je potvrdila da će se uskoro ostvariti u ulozi majke. 

Informer

 

- Tako je, da, trudna sam i u petom mesecu trudnoće! Nisam želela ranije da govorim o tome i hvala svima, prvenstveno medijima, koji su me ispoštovali. Zaslužila sam ovo što mi se dešava. Trudnoća je blagoslov od Boga. Imala sam druge planove, snimila sam i novi album, ali je, zasad, ovaj mali život u meni moj prioritet. Što se tiče pola bebe, to ne bih otkrivala još uvek - rekla je Katarina.

Informer

 

Ona se osvrnula i na svog partnera, kojeg njena publika još uvek nije upoznala.

- Imam dečka već šest godina. Nisam tip koji eksponira svoj život i privatnost, i želim da to ostane tako do kraja. Kada nešto ne želite da se sazna, tada to i ne dođe do medija. On nije javna ličnost - zaključila je folkerka u emisiji "Amidži šou".