20.03.2024.

18:18

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Još se nije rodio takav talenat!" Cakana otkrila ko je najbolja pevačica na estradi: "Neprikosnovena je"

Pevačica Dragica Radosavljević, poznatija kao Cakana, nedavno je tokom gostovanja u jednoj emisiji govorila na temu svog prepoznatljivog stila, ali i o mlađim koleginicama sa estrade.

Informer

 

Cakana je na početku razgovora otkrila ko je zadužen za njen prepoznatljiv stil odevanja:

-Sama se stilizujem, posle ovolikih godina bavljenja ovim poslom zaista imam toliko toga i mogu sebi da priuštim neke stvari. Ne mora to da bude neka firma, neki Louis Vuitton, ali mogu da kupim neku dobru i kvalitetnu cipelu, dobru haljinu ili odelo - rekla je pevačica, pa dodala:

Informer

 

-Nikad mi se nije dešavalo da za scenu puknem ogromne pare da bih se na televiziji pojavila u nečemu što je mnogo plaćeno. Pre ću i da puknem mnogo novca za neki komad garderobe koji mogu da nosim svaki dan, u svakodnevnoj varijanti. Kupila sam Balenciaga patike u Njujorku, koje sam platila 1100 dolara i onda sam se pitala šta mi je ovo trebalo! Toliko su teške, da je bilo pitanje kad ću ih obući. Naravno završile su kod moje unuke - kroz smeh je otkrila Cakana.

Dragica je istakla da joj se mlađe koleginice fizički ne dopadaju jer sve liče jedna na drugu, a onda spomenula pevačicu za koju smatra da iskače iz mase kako stilom tako i glasovno:

Informer

 

-Izdvojila bih u pevačkom smislu Vanju Mijatović, jako mi se dopada kako ona peva. Mislim da je izvanredna. Ali, za mene je neprikosnovena Marija Šerifović, mislim da se takav talenat nije rodio!