22.03.2024.

08:36

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"To mi je najsrećniji i najstrašniji momenat u životu": Zejna Murkić otkrila detalje iz prošlosti, ovo nikada neće zaboraviti

Kada se Zejna Murkić pojavila kao nova pevačica grupe "Luna" svima je bilo jasno da je frontmen Čeda Čvorak još jednom napravio sjajan izbor kada je u pitanju ženski vokal.

Informer

 

Ipak, Zejna je odlučila da uplovi u solo vode, a publiku je osvojila ne samo glasom i dobrim pesmama već i time što o svakoj temi govori otvoreno i bez dlake na jeziku.

Jednom prilikom, Zejna je otvorila dušu i ispričala da saznanje da će uskoro postati majka pamti kao najlepši, ali i najstrašniji trenutak.

- Moj najsrećniji i u istom trenutku najstrašniji momenat u životu je kada sam saznala da sam trudna. A onda pamtim samo najsrećniji trenutak. To je bilo kada sam prvi put držala ćerku Kjaru u naručju, kada je izašla iz inkubatora, kada su rekli da je sve okej. A inače, svaki dan mi je najsrećniji kada smo nas dve kući sa našim mačorom i gledamo neki film uz gomilu hrane, znači svaki dan mi je najsrećniji - iskreno je rekla pevačica za Grand.

Informer

 

Podsetimo, Zejna je svojevremeno otkrila da nije htela da, poput svojih koleginica, pristaje na nepristojne ponude.

- Nudili su mi se menadžeri i sponzori, hteli su da ulože u mene, ali uvek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pevačice. Pevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja ćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada - rekla je Zejna za Republiku.