22.03.2024.

13:11

Foto: Foto: ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Oglasila se za Informer Slađa Đanijeva, nakon vesti da joj se sin razvodi: Sve sam uradila, ne znam šta bi još trebalo...

Marko Trajković, sin Radiše Trajkovića Đanija, uklonio je sa liste prijatelja suprugu Minju, a isto je učinila i ona. Ovaj njihov nesvakidašnji potez mnoge je naveo da pomisle da su posle godinu dana odlučili da stave tačku na brak, a mi smo kontaktirali Slađu, koja je pomenute navode demantovala.

Informer

 

- Ništa od toga nije tačno. Minja je napravila privatan profil na Instagramu, jer je dobijala ružne komentare. Na njemu sada objavljuje fotografije sa decom i suprugom. Ne razvode se, a zašto se ne prate morate njih da pitate - priča Slađa i dodaje:

- Imam svoje lične probleme i ne mogu da se bavim decom. Školovala sam ih, oženila, stambeno obezbedila i ne znam šta bi još trebalo da uradim - poručuje za Informer Slađa Trajković.

Podsetimo, Minja Trajković, snaja pevača Radiše Trajkovića Đanija, otpratila je supruga Marka na društvenoj mreži Instagram i uklonila porodično prezime, te joj sada samo stoje imena dece, Lava i Nike.