Autor: Informer/A.S.

23.03.2024.

19:01

Foto: Printskrin video

Džet set

Trudnoća i drugo stanje! Gosti emisije "Život kao takav" Danijela Karić, Ksenija Bujišić i Igor Plješa govoriće o najvažnijoj ulozi svake žene (VIDEO)

Trudnoća je fascinantan proces u kojem se stvara novi život, oblikujući jedinstvenu vezu između majke i deteta. Majčinstvo donosi neverovatnu snagu i ljubav, pretvarajući svaki trenutak u dragoceni dar. Stvaranje novog života menja vas na dubok način, obogaćujući vas odgovornošću i blagoslovom. Biti majka znači biti svedok čuda i beskrajnih mogućnosti, pružajući nesagledivu sreću i zadovoljstvo. Trudnoća i majčinstvo su ispunjeni trenuci ljubavi, nade i očekivanja za budućnost.

Informer

 

Trenuci isčekivanja do momenta rođenja deteta se zovu drugo stanje jer vas menja do srži. O ovim temama u emisiji MirDan produkcije "Život kao takav" Danijela Kremić razgovaraće sa voditeljkom Ksenijom Bujišić, pevačicom Danijelom Karić i ginekologom dr Igorom Plješom, a tu je i gost iznenađenja.

Informer

 

Danijela Karić nam govori o tome koliko drugo stanje ženu menja fizički, a koliko psihički i zbog čega oseća strah u četvrtoj trudnoći. Doktor Plješa ističe važnost osluškivanja svog tela tokom trudnoće, ali nam i otkriva zbog čega trudnice poredi sa LP gramofonskim pločama. Ksenija Bujšić je sa nama podelila kako je kroz svoje dve trudnoće iskusila dve krajnosti.

Informer

 

Emisija "Život kao takav" u produkciji nezavisne kuće MirDan, na programu je u nedelju 24. marta u 18 časova na Informer TV.