24.03.2024.

21:12

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Rekao mi je da raskidamo, a ja sam pala u nesvest!" Zejna otkrila na šta je spremna zbog ljubavi: "Plaše me se"

Pevačica Zejna Murkić poželela je da brani boje naše zemlje na prestižnom muzičkom festivalu "Evrovizija" sa numerom koja nosi simboličan naziv "Zejna".

Informer

 

Iako je važila za jednog od favorita, želja joj se ipak nije ispunila, ali je njena pesma doživela veliki uspeh kod publike.

Zejna tokom gostovanja u emisiji "Magazin in" ispričala kako je iscenirala pad u nesvest u momentu kada je partner hteo da raskine sa njom, pa pričom nasmejala sve u studiju:

Informer

 

- Žena će mnogo toga da uradi kako bi pokazala i dokazala muškacu da je ona TA, ona prava! Ja sam jednom odglumila da padam u nasvest! Trebali smo da raskinemo, bili smo na ulici, i ja sam u tom trenutku odlučila da padnem u nesvest! Bila sam baš mlada, osamnaest godina sam imala, i mogu da kažem da je upalilo u tom trenutku - rekla je ona i dodala:

Informer

 

- Posle toga se sve okrenulo! Ja sam posle završila odnos! Ja sam neko ko je jako drag, radim sve po kući, dobra sam,razgovaram. Divna sam ali te plasim, plaše se nekako muškarci od mene - završila je pevačica.