26.03.2024.

11:41

Foto: ATA Images

Džet set

"Da su se oni pitali, razveli bismo se i ranije": Sanja Marinković o krahu braka sa Aleksandrom Uhrinom: "Venula sam kao ličnost"

Sanja Marinković razvela se pre nekoliko godina od producenta Aleksandra Uhrina s kojim je bila 10 godina u braku, a voditeljka je tek sada priznala da se njihov odnos promenio mnogo pre toga. Iako je želela da njihov brak traje zauvek, Sanja je ipak odlučila da je razvod jedini izlaz.

Informer

Marinkovićeva i Uhrin izgovorili su “da” na intimnoj ceremoniji, u prisustvu kumova.

Iako su se mladenci pridržavali nekih feng-šui pravila, pa su odlučili da vezu ozakone 11. 11. 2011. godine, u 11 sati ujutru, to im nije obezbedilo dugovečnost.

- Kada smo počeli da se zabavljamo, rekla sam mu: Molim te, ako ikad odlučimo da se rastanemo, neka to bude pre nego što počnemo da se mrzimo. To smo i ispoštovali - rekla je voditeljka jednom prilikom.

Razvod Sanje Marinković zvanično je objavljen 2021. godine. O toj odluci dugo je vagala, a porodica joj je pružala punu podršku. Štaviše, roditelji i brat smatrali su da je brak trebalo da okonča i ranije.

Informer

- Da se moj tata pitao, i da se moj brat pitao, trebalo je i ranije da se razvedem. Nagovarali su me na to jer su pre mene videli da nemam više sjaj u očima. Moj personaliti se promenio. Nije više bilo te harizme, sve je bilo drugačije - otkrila je Sanja prilikom gostovanja u emisiji Goce Tržan na K1.

Kako je navela, najbliži su je upozoravali da povede više računa o sebi.

- Stalno je tu bilo nešto što bi trebalo da se popravlja, a ja sam polako venula kao ličnost.

- Kasno sam se venčala. Strahinja se rodio, pa sam se tek posle toga udala, sa idejom da to bude za ceo život - priznala je Sanja Marinković.

- Do poslednjeg atoma snage pokušavala sam da moj brak bude priča o kakvoj sam maštala - zaključila je.