Autor: Informer/A.S.

26.03.2024.

18:55

Foto: ATAimages

Džet set

Ljubavna priča Tonija i Dragane! Od veridbe na semaforu, preko velelepnog dvorca, do razvoda braka

Pevačica Dragana Mirković i njen još uvek zakoniti suprug Toni Bijelić odlučili su da se razvedu nakon skoro tri decenije braka. Ona je izdala zvanično saopštenje za medije u kom je otkrila razloge svoje odluke. 

Informer

 

Toni i Dragana važili su za jedan od najskladnijih parova, a njihova ljubavna priča je počela na bajkovit način. Naime, jedan estradni menadžer je njih dvoje upoznao na Draganinom nastupu i tada se javila ljubav na prvi pogled. Toni se potrudio da nabavi njen broj telefona i ovi golupčići su ubrzo stupili u kontakt.

Nakon godinu i po dana duge veze na daljinu, Dragana Mirković je otišla kod Tonija Bijelića u Beč, gde su započeli i zajednički život.

Toni je u jednom od intervjuu izjavio kako je proveo dosta vremena smišljajući savršen način da zaprosi Draganu, ali nikako nije mogao da nađe dovoljno dobar scenario. Zato je odustao od svih planova i pevačicu u potpunosti spontano zaprosio, tako što joj je, dok su čekali da semafor pokaže zeleno svetlo, predložio da se uda za njega.

Ovaj par se venčao 28. septembra 1999. godine i 2000. godine dobio sina Marka, a kasnije, 2001. godine i ćerku Manuelu. Poznati par je sa decom živeo u Beču, ali su zbog poslovnih obaveza bili često u Beogradu. 

Toni je pre manje od 10 godina kupio poznati luksuzni dvorac Ebenfurt u Austriji, koji datira još iz 12. veka, te uložio velike sume novca, kako bi ovoj velelepnoj građevini vratio stari sjaj. Dvorac Ebenfurt u kom žive Dragana i Toni sa decom se prostire na površini od 12 hiljada kvadrata, 4 kule i nalazi se na placu od 1,5 hektara. 

Tagovi:
Toni Bijelić Dragana Mirković razvod braka