27.03.2024.

18:21

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

Tužan prizor: Ovo se našlo na pragu doma Slađane Milošević nakon njene smrti

Slađana Milošević, rokerka koja je smatrana ikonom novog talasa u Jugoslaviji osamdesetih godina, nikoga nije ostavljala ravnodušnim. 

Informer

 

Uz njenu muziku su odrastale mnoge generacije, a njena smrt potresla je javnost, kao i njene kolege koje još uvek ne mogu da se pomire sa tim da je pevačica preminula.

Informer

 

Ispred zgrade u kojoj je živela danas se pojavilo cveće i tri sveće, koje je neko očigledno ostavio kako bi Slađani odao počast.

Podsetimo, Miloševićeva je hospitalizovana pre nekoliko meseci zbog lošeg zdravstvenog stanja, a u oktobru prošle godine je pričala o svojoj bolesti. 

Informer

 

- Bolest nosi naziv Sjogrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti - rekla je tada pevačica.