28.03.2024.

18:26

Foto: Foto: Beta, Printscreen

Džet set

Nikad viđene fotografije slavnog glumca! Ćerka Laneta Gutovića se ponovo oglasila! (FOTO)

Milica Gutović, ćerka pokojnog Milana Laneta Gutovića, nedavno je izazvala pravu medijsku buru kada je u javnost iznela priču da je nepravedno izostavljena iz očevog testamenta, kao i njena sestra.

Informer

 

Ona je tada iznela niz optužbi na račun na račun medicinske sestre koja je negovala njenog oca na VMA tvrdeći da je uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva. Milica je tada najavila da prikuplja dokomentaciju za sudski proces, koju će predati nakon konsultacije sa advokatom. 

Informer

 

Od tada se ona nije oglašavala bez obzira na sve medijske natpise koji su se pojavljivali, a sada je prekinula višednevnu tišinu i obratila se pratiocima na Fejsbuku, sa kojima je podelila nikad viđene fotografije slavnog glumca i njegove prve supruge.

- Mama i tata na dan venčanja. Hvar 11.08.1977, na dan tatinog rođendana - napisala je Milica ispod fotografije uz emotikon srca, dok je na sledećoj fotografiji otkrila i delić atmosfere nakon što su Lane i njegova prva supruga stupili u brak.

Milica to ipak ni sada nije otkrila već samo zagonetno obećala "Razrešićemo misteriju".

Podsetimo, Lane Gutović bio je i u braku sa dve žene - jednom manje poznatoj javnosti, s kojom i ima ćerke i drugom, Biljanom Knežević, sa kojom ima dva sina Jakova i Spasoja. O prvom venčanju nikada nije pričao, ni ime supruge nikada nije želeo da otkrije u javnosti.